> Adaptació al Pla Comptable per a PIMES de 2007
> Empresa Tipus
> 10 punts clau
> Diferències entre la versió assessor i empresa
> Traspàs de dades i altes de comptes
> Numeració del registre d’IVA
> Preguntes freqüents (FAQ)
 
 

Empresa Tipus

Què és una empresa Tipus?
Per a què serveix?
És una empresa amb exemples ja preparats de les columnes / assentaments més habituals. L'empresa tipus és útil a l'assessor per crear una nova empresa amb més rapidesa i seguretat important les columnes que necessita en cada cas de l'empresa tipus a l'empresa que està creant.
 
Com es crea una nova empresa a partir de l'empresa Tipus?
Com s'importen columnes?
Quan l'assessor prepara la configuració d'una empresa ha de plantejar-se una serie de preguntes per determinar quines columnes necessita importar. Per exemple:
  • L'activitat de l'empresa està subjecta a IVA?
  • Hi ha varis tipus d'IVA?
  • És un negoci amb moltes operacions al comptat?
  • És un negoci amb moltes importacions i exportacions?
  • Hi ha operacions amb socis?
  • L'usuari de Tresorwin a l'empresa ¿sap comptabilitat?
  • etc.
 
Quins fitxers d'auxiliars es creen automàticament al fer l'alta d'una empresa? Quan es crea de manera automàtica una empresa nova, Tresorwin copia per defecte els fitxers d’auxiliars de clients, proveïdors i caixes/bancs.
 

La importància de tenir una bona empresa tipus és vital, ja que d’aquesta forma les diferents empreses que tinguem sempre tindran una configuració uniforme i revisada (mateixos nivells, marques d’IVA, etc.).

És per això que Tresor S.L. posa a la seva disposició l'empresa TIPUS3OR, amb més de cinquanta columnes (ja adaptades al Pla Comptable de 2007) i que poden descarregar des de l'enllaç de sota:

tipus3or.zip (220 Kb)