> Versió actual
> Assistència Tècnica Remota
> Regenera
> Copies seguretat
> Assistència Tècnica
> Instal·lació i llicència
> Def. llicència i assistència
> Bústia de suggeriments
> Equip necessari
> Altres utilitats
> Importació de dades
> Tancament de l'exercici
> Factures versió empresa
> Dues instal·lacions
> Preguntes freqüents
 

  > Millores edició 2008
> Millores edició 2009
> Millores edició 2010
> Millores edició 2011
> Millores edició 2012
> Millores edició 2013
> Millores edició 2014
> Millores edició 2015
 
 

Preguntes freqüents

Com es traspassa la configuració preparada per l'assessor a l'empresa?

Es fa una còpia de seguretat a la versió assessor i es recupera a la versió empresa. Quan es recupera la còpia de seguretat el programa fa l'alta de l'empresa automàticament.


¿Com s'esborra una empresa? Només cal esborrar el directori de l'empresa. Tresorwineuro s'instal•la per defecte al directori TresorwEuro, dins d'aquest directori es crea un directori per cada empresa i exercici (per exemple DEMOCS.02). Per esborrar una empresa només cal esborrar el directori de la mateixa.

Una empresa sense facturació, pot fer factures? Amb quines limitacions? Si, amb l'instal•lació del mòdul bàsic d'empresa, es poden fer factures desde la pestanya de facturació i Stocks. A més, aquestes factures es poden traspassar a comptabilitat i imprimir també sense necessitat de tenir el mòdul de facturació.
Cal tenir en compte, que sense el mòdul de facturació no podem utilitzar les opcions que ens permeten fer albarans, comandes i ofertes. Tanmateix, tampoc tindran activats els informes que es desprenen del mòdul de facturació.
Una altra diferència és que l'empresa sense el mòdul de facturació no té activats a les fitxes d'auxiliars de clients i proveïdors els apartats d'"idioma i moneda" i "comercials" A l'auxiliar d'articles tampoc estan disponibles els apartats d'"altres dades"